Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. boyalı civcivler

    yine sırf insanlar eğlensin diye hayvanları sanki oyuncaklarmış gibi kullanan, canları yokmuşçasına her istediğini yapan kişiler tarafından boyanan civcivler. sonradan boyandıklarını tahmin ederek üzülürdüm hep, yumurtaya boya enjekte etmek de ne demek?! her şeye zarar vermek zorunda mı insan?

     
    (Bkz: hayvanat bahçesi)(Bkz: sirk hayvanı)
  2. yağmur başlayınca balkona koşmak

    yağmurun yağışını izlemeyi, sesini dinlemeyi ve ıslanan toprağın kokusunu içine çekmeyi seven insanın, yağmur yağdığını fark ettiği anda hemen balkona koşarak izleme/dinleme/koklama işlemlerini sevinç içinde gerçekleştirmesi durumudur. en güzel stres atma yöntemidir. yani mutsuz, ağlamaklı ve bunalmış bir haldeyseniz ve tam da o gün yağmur yağmaya başlarsa, hiç durmayın balkona koşun. atın bütün olumsuz duyguları, verin yağmura gitsin.

     
  3. biblo

    hediye seçeneklerinin arasındaki önemli yerini her zaman koruyan, evlerini süslemek amacıyla insanların satın aldıkları ve genellikle vitrinlerine koydukları süs eşyası. o kadar farklı ve güzel çeşitleri vardır ki, insan hepsini almak ister, ama işte yer sorunu can sıkar.

     
  4. stres atmak

    çeşitli sebeplerden ötürü bunalan insanın, bu durumdan kurtulmak amacıyla rahatlatıcı şeyler yapmasıdır. bu şeyler genellikle ormanda ya da deniz kenarında yürüyüş yapmak, bir arkadaşla buluşmak, film izlemek, sakinleştirici müzikler dinlemek gibi şeylerdir.

     
  5. fotoğraf çektirirken kasılmak

    özellikle vesikalık fotoğraf çektirirken oluşan, belki de fotoğrafçının başını kaldır, aşağı bak, şu tarafa dön gibi sözlerinin etkisi ile insanın nasıl ve nereye bakacağını şaşırması ve vücudunun bu duruma kasılarak tepki vermesi durumu. bu yüzden olmalı vesikalık fotoğrafların güzel çıkmaması.