Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. ruhuna fatiha

    ülkemizde bir mezarlık ziyareti sırasında mezar taşlarının hemen hepsinin üzerinde görebileceğimiz, ölen kişiler için fatiha suresi okunması gerektiğini belirtmek amacıyla yazılmış yazı.

     
  2. paraya para dememek

    nereden ve nasıl ortaya çıktığını merak ettiğim, çok fazla para kazanan kişiler için kullanılan deyim. belki de bu çok para kazananlar için paranın anlamı, kazanmayanlar için olan anlamından daha az önemli diye düşünülerek oluşturulmuştur. kim bilir.

     
  3. kumbara

    genellikle çocukların kullandığı ve içinde bozuk paraların biriktirildiği, çeşitli şekillerde ve renklerde yapılan -bazıları fazla güzel- filmlerde hep zor zamanlarda çocuklar tarafından kırıldıklarını ve içlerinin boşaltığını gördüğümüz minik kutular.

     
  4. stephenie meyer

    kristen stewart ve robert pattinson adlı iki gencin başrolde oynadığı filmden sonra -sanırım- vampir hikayelerini seven gençlerin ilgisini çekmiş, bella isimli genç kız ve edward isimli vampirin hikayesinin anlatıldığı alacakaranlık serisi ile ünlenmiş amerikalı yazar.

     
    (Bkz: alacakaranlık)
  5. suzanne collins

    filminden sonra varlığını öğrendiğim ancak okumadığım, ülkemizde ve bütün dünyada sevilen açlık oyunları kitabının yazarı. kitap üç seri halindedir: açlık oyunları, ateşi yakalamak ve alaycı kuş. filme bakarak, yazarın harika bir ilham perisine sahip olduğu söylenebilir.

     
    (Bkz: açlık oyunları)