Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. Başarısızlık karşısında yılmamak

    çeşitli sebebplerden ötürü başarıyı yakalayamamış insanın, bu durum karşısında hemen pes etmemesi ve çabalamayı bırakmaması durumu. güç, umut ve inanç gerektirir. tekrar başarısız olma ihtimali hep insanın kafasındadır, bu nedenle mücadele etmek zordur. ama yola devam edildiğinde ve başarı elde edildiğinde, insan eski başarısızlığını unutacak ve yeni başarılar için daha çok çaba gösterecektir. asla pes etmemek gerekir.

     
  2. banyoda ayağın kayması

    her zaman insanın başına gelebilme olasılığı bulunan tehlikeli durum. dikkat edilmelidir, ki zaten çoğu insan bu durumdan korktuğu için dikkat de eder. banyoda gerçekleşecek bir ölüm, istenmeyen bir ölümdür ne de olsa.

     
  3. papatya gibisin beyaz ve ince

    bir zamanlar tanju okan'dan severek dinlediğimiz şarkı. sözleri güzeldir.

    spoiler

     
    (Bkz: Tanju Okan)(Bkz: tango)
  4. vücuttaki izler

    bazı insanlara yakışan ve onlarla özdeşleşen, hatta sevimlilik katan izlerdir. doğuştan ya da sonradan, artık bizimledirler, bizdirler. kabul etmek, benimsemek gerekir. zaten değişim çoğu zaman mümkün olmayacağından insan sorun yapmamalı, kafaya takmamalıdır.

     
  5. yaş pasta

    insanı en çok mutlu eden pasta. daha çok doğum günü kutlamarında kullanılan, ama insanların başka herhangi bir olayı kutlamak için de aldıkları/yaptıkları tatlı. hazırı ayrı lezzetlidir, ev yapımı ayrı lezzetli. insan arada yemeli ve kendisini mutluluğun kucağına bırakmalıdır.