Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

öğüt

insanın bazen dinlemeye/almaya çok ihtiyacı olduğu sözler. ancak bu acılı insan çevresinde içinde bulunduğu sıkıntılı duruma yakın bir kişi olmamasından ötürü köşesine çekilmiştir ne yazık ki.

23.06.2015 19:11
  1. gwyneth paltrow

    son olarak demir adam serisi ve yenilmezler filminde gördüğüm, yazar sylvia plath'ın hayatının anlatıldığı 2003 yapımı sylvia isimli filmde yazarı canlandırmış olan 1972 doğumlu amerikalı oyuncu.

     
    (Bkz: sylvia plath)
  2. sırça fanus

    son zamanlarda sosyal medyada alıntılarının paylaşıldığı ve herkesin kendinden bir şeyler bulduğu bir sylvia plath kitabı.

    spoiler

     
    (Bkz: sylvia plath)
  3. sylvia plath

    genç yaşta intihar etmiş, daha çok sırça fanus isimli kitabı ile ünlenmiş amerikalı yazar. hayatının anlatıldığı 2003 yapımı sylvia isimli filmde kendisini gywneth paltrow canlandırmıştır.

     
  4. herkes gibi olmak

    kişinin diğer insanlardan hiçbir farkı olmaması, kendine ait bir düşünceye, özelliğe sahip olmaması durumudur. herkes birbirine benzese de aslında her insan minik bir ayrıntıyla da olsa birbirinden farklıdır. ancak günümüzde nedense herkes sıradanlaşmaya çalışmaktadır.

     
  5. katırtırnağı

    sarı çiçekleri ile yol kenarlarında, ormanlarda görülen, pek çok hastalığa faydası olduğu söylenen, latince adı spartium junceum olan, ismi tuhaf bir yabani bitki türü.