Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

koşa koşa eve gelmek

yolda tuvalete gitmesi gerekmiş insanın bu eylemi bir an önce gerçekleştirebilmek amacıyla kendini içinde bulduğu durum.

17.06.2015 14:54
  1. mimoza

    sarı minik minik çiçekleri olan, uzaktan bakıldığında inanılmaz güzel bir görüntüsü olan, yol kenarlarında görüldüğünde insanın gününü aydınlatan, güzel kokulu, çabuk yayılan, güneşi seven minik ağaçlar.

     
  2. kendine cici bak

    insanların genellikle yakın oldukları kişilere karşı kullandıkları, sevimli görünmeye çalışırlarken aslında yapmacık ve samimiyetsiz görünmelerine neden olan, yaşı büyük insanlar tarafından yapıldığında daha kötü duran bir söz öbeği. yine de söyleyenle karşılaşınca 'sen de, sen de' denilip yola devam edilir.

     
  3. sınava çok önceden çalışmaya başlamak

    insanın hayatına yön verecek bir sınava yönelik hazırlıklarını sınav tarihinden oldukça önce bir zamanda yapmaya başlaması durumu.

    sınav yaklaştıkça daha önceden çalışılmış bilgilerin unutulma riskinin bulunmasına rağmen sürekli yapılan tekrarlarla bu durumun önlenebileceği söylenmektedir.

    ne kadar önce çalışılmaya başlanırsa başlansın ve ne kadar çok çalışılırsa çalışılsın, insan her zaman başarısızlığa uğrayabileceğini bilmeli ve buna kendini hazırlamalıdır.

     
  4. dilini bilmediğiniz kanalı izlemek

    yapmasının tuhaf bir şekilde insana zevk verdiği, dili anlamasak bile sanki izledikçe anlıyormuşuzcasına bir aşinalık oluşturan, kanalı keşfettikten sonra zaman zaman açıp bakmamıza neden olan bir garip eylem.

     
  5. hawaii gömleği

    genellikle yabancı filmlerde gördüğümüz, insanı tam bir tatil havasına soktuğunu düşündüğüm, giyenlere çok yakışan, rengarenk oluşundan dolayı giyenin ve bakanın içini açan, üzeri çiçek, ağaç ve renkli bir sürü çizimlerle dolu olan sevimli gömlek.