Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. ilk buluşmada kişilerin çok saygılı davranması

    özellikle evlilik amacıyla gerçekleştirilen buluşmalarda yapılan, daha sonraki buluşmalarda ilkindeki miktarda saygının olmayacağı gerçeği ile birlikte insanların 'sen eskiden böyle değildin, çok değiştin.' şeklinde tepki vermelerine neden olacağından yapılması doğru olmayan durum. ama nedense yapılır. illa ki yapılır. hep bir kendini olduğundan farklı -daha iyi, daha harika, daha mükemmel- gösterme çabası vardır. ama anlaşılamayan seni bu farklı halinle seven insan gerçek halini sevecek midir? sonrası iki taraf için de hayal kırıklığıdır.

     
  2. Aynı anda iki sigara içmek

    neden yapıldığını merak ettiğim, yanlış ve saçma olduğu açıkça belli olan, gösteriş yapmak amacında olan insanlarca yapıldığını tahmin ettiğim durum. evde kendi kendilerine yapmalarında bir sakınca yoktur, keyifleri bilir, ancak toplum içinde yapmaları doğru değildir.

     
  3. boyama kitabı

    yaşı küçük çocuklar için fazla ayrıntı içermeyen büyük çizimlerin bulunduğu, yaşı biraz daha büyük çocuklar için oldukça ayrıntılı çizimlerin bulunduğu, içindeki çizimlerin çocuklar tarafından renklendirildiği kitap. çocukların çizgilerin dışına taşırmadan boyamayı öğrenmesi açısından faydalıdır. boyama yapmak çok eğlenceli bir aktivite olduğundan, bütün çocukların sevdiği kitaplardır. istedikleri çizimi, istedikleri renge boyayabilme özgürlüğü içinde çocuklar zamanın nasıl geçtiğini anlamazlar.

     
  4. cebimize gelen smsleri şikayet etmek

    cep telefonuna sürekli gelen reklam mesajlarından rahatsız olan insanın, -gelen yasak nedeni ile- bu duruma artık bir son vermek amacıyla yaptığı eylemdir. cep telefonuna bu tarz mesajlar gelmeyen insanın ise umursamayacağı, hiç düşünmeyeceği bir konudur.

     
  5. çorapları ters giymek

    aceleyle çoraplarını ayağına geçiren kişinin başına gelen durumdur. ya dalgındır, ya uykusunu tam alamamıştır. gün içinde evde kalacaksa sorun olmaz, ancak bir arkadaş ziyaretine falan gidecekse, bu durumu fark ettiğinde utanacak, hele başkaları gördüyse oldukça kötü hissedecektir.