Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

koşa koşa eve gelmek

yolda tuvalete gitmesi gerekmiş insanın bu eylemi bir an önce gerçekleştirebilmek amacıyla kendini içinde bulduğu durum.

17.06.2015 14:54
  1. sineklik

    özellikle yaz mevsiminde sineklerin evlere girmesini önlemek amacıyla evin bütün camlarına ve kapılarına takılan ince tellerden oluşmuş eşya. buna rağmen eve giren bir tane sineğin olması ve bütün gece insanı uyutmaması, her tarafını ısırması ise kesinlikle sinir bozucudur.

     
  2. sır küpü

    günümüzde görmenin/bulmanın zor olduğu, kendisine bir sır verildiği zaman başkalarıyla paylaşmayan, sır olarak verilmeyen bilgileri bile kimseye söylemeyen, kendine saklayan güvenilir kişiler için kullanılan söz. en iyi arkadaş olabilecek nitelikte olmalarına rağmen genellikle yalnızdırlar. belki de insanların çoğunun dedikodu yapmayı sevmesi ve yapmayan insanlarla vakit geçirmeyi sıkıcı bulması gerçeğindendir.

     
  3. jennifer lawrence

    açlık oyunları filmindeki katniss karakteri ile tanıdığım ve daha sonra izlediğim umut ışığım (Silver Linings Playbook) filmindeki karakterine -açlık oyunlarındaki ok atan, savaş ruhuna sahip karakterinden sonra- ısınamadığım 1990 doğumlu amerikalı oyuncu.

     
  4. chris hemsworth

    2011 yapımı thor isimli filmde natalie portman ile birlikte rol almış, daha sonra aynı karakterle yenilmezler filminde oynamış ve karakterine fazlasıyla uyum sağlamış, açlık oyunlarında oynayan Liam Hemsworth ile kardeş olan, 1983 doğumlu avustralyalı oyuncu.

     
  5. süheyl behzat uygur kardeşler

    yıllar önce televizyon karşısına geçip yarışma programlarını ailecek izlediğimiz ve oldukça eğlenceli ve samimi bulduğummuz, son dönemlerde ortalarda görülmeyen, nejat uygur'un çocukları olan kardeşler.