Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dertleşmek

genellikle bir kişinin 'benim derdim var' şeklinde başlaması ve diğerinin 'o da bir şey mi, sen bendeki derdi bilsen' diye konuyu ele alarak devam etmesi şeklinde gerçekleşen eylem.

23.06.2015 19:18
  1. neden ben sorusu

    insanın hayatının belli bir döneminde üst üste gelen olumsuzluklar neticesinde kurduğu, biraz isyan barındıran, umutsuzluk ve çaresizlik içeren soru. genellikle cevabı yoktur bu sorunun, zaten insan kendi kendine kurmuştur ve cevap alma amacında değildir.

     
  2. dövüş kulübü

    chuck palahniuk tarafından 1996 yılında yazılmış bir roman ve bu romandan uyarlanarak 1999 yılında çekilen ve brad pitt, edward norton ve helena bonham carter üçlüsünün oynadığı, bir ara oldukça popüler olmuş film. kitap, yeraltı edebiyatının en önemli kitabı kabul edilmektedir.

     
    (Bkz: yeraltı edebiyatı)(Bkz: chuck palahniuk)
  3. chuck palahniuk

    özellikle internette yeraltı edebiyatı gruplarında sıkça karşıma çıkan, kitaplarından yapılan alıntılarını severek okuduğum, henüz hiçbir kitabını okuyamadığım, dövüş kulübü isimli kitabının filmi de olan, gösteri peygamberi, ölüm pornosu, tıkanma isimli kitapların yazarı, 1962 doğumlu amerikalı yazar.

     
    (Bkz: yeraltı edebiyatı)
  4. yeraltı edebiyatı

    internetteki bloglar, gruplar ve sayfalar aracılığıyla varlığını öğrendiğim, gerçekçi ve sert bir dille yazılan ve isyan barındıran, genellikle charles bukowski, chuck palahniuk gibi yazarların eserlerinden bahsedilen, günümüzde oldukça takipçisi olan edebiyat.

     
  5. eli hafif hemşire

    iğne yaparken hiç acıtmayan, hatta en ufak bir sızı bile hissettirmeyen hemşiredir. 'bitti mi?' diye korku içinde sorarsınız ve o yüzündeki kocaman sevimli gülümsemesi ile 'çoktan bitti.' der, kalkarsınız yerinizden, teşekkür eder, ayrılırsınız. içiniz mutluluk dolu, huzur dolu.