Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

Uyku

özellikle sıkıntılı zamanlarda insana iyi gelen, çoğu zaman anlamsız rüyaları içinde barındıran bir garip ve en gerekli hal.

17.06.2015 14:50
  1. yaz kıyafetlerini çıkarmak

    ilkbaharın sona ermesiyle birlikte, kısa kollu kıyafetlerin çıkarılması, çıkarılırken tek tek bakılıp nelere sahip olunduğunun hatırlanması, kışlık kıyafetlerin kirlilerini yıkadıktan sonra gelecek kışa kadar kaldırılmasından oluşan, yapmasının zevkli olduğu durum.

     
  2. aşermek

    genellikle hamile kadınların canlarının bir yiyeceği çekmesi durumu. özellikle mevsimi olmayan meyveleri aşeren kadınların kocalarını zor durumlarda bıraktıkları bilinmektedir. örnek: kış mevsiminde karpuz aşermek.

     
  3. kırmızı

    çiçeklere -özellikle güllere ve lalelere- çok yakıştığını düşündüğüm, kadınların ruj ve oje kullanımında genellikle tercih ettikleri, kendisini barındıran elbise giyene enerji verdiği söylenen canlı renk, arapça kökenli kelime.

     
  4. Jim Carrey

    en son babamın penguenleri isimli filmini izlediğim, her filminde muhteşem oyunculuk sergileyen, aman tanrım, yalancı yalancı, truman show, sil baştan, maske, bay evet ve daha pek çok filmini severek izlediğimiz 1962 doğumlu oyuncu.

     
  5. çikolata

    insanı mutlu eden, yedikçe daha çok yeme isteği getiren, içeceğinin başka güzel olduğu, kesinlikle bağımlılık yapan inanılmaz lezzetli tatlı. ayrıca 2000 yapımı bir johnny depp filmi, beğenerek izlemiştik televizyonda gösterildiğinde.