Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. kaşık

    yemek yerken kullanılan mutfak malzemesi. küçüğü, büyüğü, tahtası, süslüsü derken çok farklı çeşitleri olan, en çok çorba içerken kullandığımız, her mutfakta muhakkak bulunan vazgeçilmez eşya.

     
  2. şiir

    insanların genellikle aşık olunca yazdıkları, internetin ortaya çıkması ile yazanların ve paylaşanların arttığı, neden en güzellerinin hep erkek şairler tarafından yazılmış olduğunu anlamadığım bir yazım şekli. sevilen insana verilebilecek en güzel hediye.

     
  3. iyi fikir

    evde olduğum günlerde birkaç bölümüne denk geldiğim, trt 1'de yayınlanan, sunuculuğunu esra harmanda'nın yaptığı, izlediğim bölümlerinden yararlı bilgiler edindiğim, bir bölümünde doğan cüceloğlu'nun konuk olduğu faydalı bir televizyon programı.

     
  4. üstün dökmen

    bir zamanlar trt'de yayınlanan ve gerçekten faydalı olduğunu düşündüğüm küçük şeyler adlı televizyon programından kendisini tanıdığımız, aynı isimli kitap serisi de olan, birkaç kitabını okuduğum, hacettepe üniversitesi mezunu psikolog.

     
  5. sabrina

    bir zamanlar atv'de yayınlanan ve çok severek takip ettiğimiz, salem isimli konuşan sevimli kedisi ve iki halası ile beraber yaşayan bir cadının maceralarının anlatıldığı dizinin ana karakteri.

    yıllar sonra kanal d'de sabrina'dan uyarlanarak merve boluğur'un oynadığı acemi cadı isimli dizi yayınlanmıştır, sabrina esintisi olduğundan biraz izlesek de kesinlikle onun verdiği tadı vermemiştir.