Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. tutunamayanlar

    internet üzerinde, özellikle bloglarda sürekli alıntıları ile karşıma çıkan, okumayı ve kütüphanemde olmasını çok istediğim, ama alıp da bitiremeyenleri duydukça başlamaya korktuğum pahalı bir oğuz atay kitabının adı.

     
  2. kırlangıç

    uçuş hızları ile beni büyüleyen, sürü halinde gezen, küçükken severek okuduğum 'ana kırlangıç' isimli kitap ile kendilerini tanıyıp resimlerine hayranlıkla baktığım, baharın müjdecisi böcek yiyen şirin minik kuşlar.

     
  3. güneş kremi

    güneşin zararlı ışınlarından korunmak amacıyla vücudumuza sürdüğümüz, yazın denize giderken yanımızda muhakkak olması gereken, bu ay itibariyle eczanelerin indirimli satmaya başladığını gördüğüm krem.

     
  4. dergi

    genellikle aylık olarak satılan, kadınlar için hazırlananların çok fazla olduğu, gezi, kitap, bilim, kedi, bahçe, müzik, sinema, fotoğraf vs. konularında özel olarak hazırlanan, insanı eğlendiren ve bilgilendiren yayınlar.

     
  5. origami

    bugün kütüphanede çocuklar için hazırlanmış bir bilim dergisinde kökeniyle ilgili yazı okuduğum, ori - katlamak, gami - kağıt kelimelerinin birleşiminden oluştuğunu ve çin kaynaklı olduğunu öğrendiğim japon kağıt katlama sanatı.