Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dertleşmek

genellikle bir kişinin 'benim derdim var' şeklinde başlaması ve diğerinin 'o da bir şey mi, sen bendeki derdi bilsen' diye konuyu ele alarak devam etmesi şeklinde gerçekleşen eylem.

23.06.2015 19:18
  1. tatil planı yaparken hayattan bezen vatandaş

    tatil yapmak isteyen, bu nedenle internetteki bu amaçla oluşturulmuş sitelere bakan ve en uygun tatili arayan insanın çok fazla seçenek olması ve hangisini seçeceğine kadar verememesi durumudur. tatil yapıp eve dönüldüğü zamanki yorgunluktan daha beter bir yorgunluktur bu.

     
  2. genel kültür derecesinde her şeyden anlamak

    özellikle sohbet ortamlarında suskunluğu önlemek adına ve her insanla konuşabilecek bir şeylerin olmasının güzel olacağı düşüncesiyle, insanların okuyarak ve izleyerek her konuda bilgi sahibi olması durumudur. günümüzde zaten internet yoluyla bu sağlanmaktadır, fazla bir çabaya gerek yoktur.

     
  3. aslen nerelisin sorusu

    nerelisin sorusuna istanbul cevabını verenlere tekrar sorulan, pek çok insanın artık duymaktan ve açıklama yapmaktan bıktığı, merak içeren sorudur. istanbul'dan sonra kesin olarak sorulur, o nedenle istanbul cevabını vermekten kaçınmak gerekir.

     
  4. bekar adam mutfağı

    insanlarca genellikle yığınla bulaşık ve fazlaca kir-toz şeklinde hayal edilen, çoğu zaman da öyle olan mutfak. adam pasaklı olabileceği gibi üşengeç de olabilir. bütün bunların dışında pırıl pırıl, her gün özenle temizliği yapılan bir mutfak da olabilir. ya da hiç kullanılmamasından, kişinin hep dışarda yemek yemesinden ötürü tertemiz duran bir mutfak. insan çeşitleri kadar fazladır bu mutfak çeşitleri.

     
  5. ilk dönem 2 olan notu yıl sonu ortalamasında 5 yapmak

    belki ailesinin kızması, belki de kendi pişmanlığı nedeniyle öğrencinin birinci dönem düşük not aldığı derse ikinci dönem daha çok çalışması, gerek derse katılarak gerek öğretmene sorular sorarak öğretmene de çabasını göstermek sureti ile yıl sonu ortalamasını yükseltmesidir.