Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

öğüt

insanın bazen dinlemeye/almaya çok ihtiyacı olduğu sözler. ancak bu acılı insan çevresinde içinde bulunduğu sıkıntılı duruma yakın bir kişi olmamasından ötürü köşesine çekilmiştir ne yazık ki.

23.06.2015 19:11
  1. tanrı ile sohbet

    neale donald walsch tarafından dört seri olarak yazılan, daha sonra filmi de çekilen tanrı, hayat, din, ölüm gibi konularda tanrı ve yazar arasındaki konuşmalardan oluşan ve tanrı'ya bakış açınızı değiştirecek bir kitap.

     
  2. dünyanın en güzel duygusu

    sevgidir, ne türlü olursa olsun. sevgiliye duyulan sevgi, annenin çocuğuna duyduğu sevgi, iki kedi arasındaki sevgi, doğa sevgisi, tanrı sevgisi, kitap sevgisi... uzar gider liste.

     
  3. tezer özlü

    çocukluğun soğuk geceleri, yaşamın ucuna yolculuk, kalanlar, eski bahçe isimli kitapların sahibi, çok geç tanıdığım ve bütün kitaplarını tek tek alıp okuduğum, keşke aynı devirde yaşasaydık da arkadaş olabilseydik diye düşündüğüm yazar.

     
  4. kütüphane

    her türden kitapların ve dergilerin bulunduğu, üye olup okuyabileceğiniz, içindeki sessizliğin her yerde olmasını dilediğim huzurlu ortam. hayalimdeki iş yeri, kitapseverler için mutluluk kaynağı.

     
  5. sıcak çikolata

    hava kapalı ve günlerden pazarken, evinizde oturup kütüphaneden aldığınız ve merakla okuduğunuz kitabın sayfaları arasında geçiş yaparken yanınızda duran ve ara ara yudumladığınız içecek.