Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. kotalı internet psikolojisi

    sınırlı internete sahip kişinin kotasının hemen dolacak olması nedeni ile film izleyememesi, korkudan kısa videoları bile izlememeyi tercih etmesi, sık sık kota durumunu kontrol edip ne kadar kaldığını öğrenmek zorunda kalması ve bundan dolayı sürekli bir sıkıntı içinde olması durumudur.

    internet sınırsız bir dünyayken, kotalı internete sahip olmak oldukça can yakıcıdır. bir arkadaşın önerdiği videoyu, filmi, diziyi izleyememek, her an bir tedirginlik içinde olmak, kafası rahat bir şekilde internetini kullanamamak insanı üzer. çocuklarınıza sınırsız internet alın, tadını çıkarsınlar.

     
  2. Kadınlar arasında

    bir grup insan arasında bir köşeye çekilmiş ve kendi aralarında sessizce konuşan kadınların yayına giderek ne konuştuklarını soran erkeğe, kadınların büyük ihtimalle vereceği cevaptır. bu cevap erkeği sinir eder ve canı sıkılmış bir halde yerine geri döner. tablo hep budur.

     
  3. çok gezenti

    ara sıra denk gelip izlediğim, hangi gün ve hangi kanalda yayınlandığını hatırlayamadığım, bir kişinin çeşitli ülkeleri gezip tanıtımlarını yapmasından oluşan programlardan biri. insanı imrendiriyor böyle programlar. ama yine de benim favorim gülhan'ın galaksi rehberi.

     
    (Bkz: Gülhanın Galaksi rehberi)
  4. cuma öğleden sonra gelen rehavet duygusu

    hafta sonuna yaklaşılıyor olmanın rahatlığı ve bütün hafta çalışmanın verdiği yorgunluk neticesinde insanın elinde olmadan kendini içinde bulduğu durumdur. her cuma aynı şeyi yaşar insan ve evine ulaştığında her şey biter. ne olursa olsun sonuç güzeldir.

     
  5. erkeklerin çiçek desenli gömlek giymesi

    içindeki cıvıl cıvıl karakteri dışarıya da yansıtmak isteyen erkeklerin, özellikle tatil beldelerinde çiçek desenli gömlek giymeyi tercih etmeleri durumu. genellikle böyle erkekleri yabancı filmlerde görürüz ve ünlü bir oyuncu yapıyorsa bu hareketi pek de itici görünmez.