Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. hugh grant

    özellikle romantik komedi filmlerinden aşina olduğum, yıllar önce notting hill (aşk engel tanımaz) filmi ile oyunculuğunu sevdiğim ve julia roberts ile birbirlerine çok yakıştığını düşündüğüm, en son aşk ve yaşam filmini izlediğim 1960 doğumlu ingiliz oyuncu.

     
    (Bkz: Julia Roberts)(Bkz: aşk engel tanımaz)(Bkz: romantik komedi)
  2. bugün ne pişirsem

    genellikle kadınların her gün çeşit çeşit yemek yapmaları sonucunda, zaman içinde akıllarına farklı bir yemek çeşidi gelmemesi üzerine kendi kendilerine sordukları soru. gerçekten can sıkıcıdır ve çözümü genellikle internette yemek tarifleri sitelerine girip akıl almaktır.

     
  3. spor salonunun ikinci ayını görememek

    özellikle kilo vermek amacıyla spor salonuna kaydolan kadınlardan duyduğumuz, daha sonra gerek pahalı gelmesi gerek zor gelmesi gibi çeşitli nedenlerden ötürü spor salonuna gitme işini yarıda bırakıp devam etmemeleri durumu. yapılacak en iyi şey ise yürüyüştür.

     
  4. çayı şekersiz içiyor diye övünmek

    çaya iki ya da üç, hatta dört kaşık şeker katarken, zaman içinde azaltan ve en sonunda çayı şekersiz içmeye başlayan kişiler tarafından yapılırsa kesinlikle yerinde bulacağım davranış. ama çayı zaten bir ya da yarım kaşık şekerle içerken şekeri bırakan insanlar tarafından yapılmaması gerektiğini düşünmekteyim.

     
  5. Bilgisayarda birçok fotoğraf klasörünün olması

    fotoğraf çekmeyi seven ve sürekli fotoğraf çeken bir insanın, fotoğrafları makineden bilgisayara aktarması ve hepsini aynı klasöre koyarsa bulmasının zor olacağı düşüncesiyle, bazen yıl olarak, bazen olay adı ile bilgisayarda çok fazla klasör açması durumudur. düzenli bir şekilde gruplandırılırsa insanın işini kolaylaştırır, her fotoğraf kolayca bulunur. zaman zaman bu klasörler arasında gezmek ve çoktan unutulmuş fotoğraflarla karşılaşıp eski anıları hatırlamak ise mutluluk vericidir. en önemlisi ise bu fotoğrafları yedeklemektir, kaybolması istenmez.