Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dertleşmek

genellikle bir kişinin 'benim derdim var' şeklinde başlaması ve diğerinin 'o da bir şey mi, sen bendeki derdi bilsen' diye konuyu ele alarak devam etmesi şeklinde gerçekleşen eylem.

23.06.2015 19:18
  1. telefon

    konuşmak amacıyla üretildiği halde, internetin ortaya çıkmasıyla daha başka pek çok amaçla da kullanılmaya başlanmış, insanların her an yanlarında taşıdıkları, küçücük çocukların bile ellerinden düşürmedikleri vazgeçilmez minik aygıt.

     
  2. soğan

    sulu yemeklere, salatalara, kızartmalara tat katan, kuru fasulye ve pilav ikilisinin yanında yenildiğinde ise apayrı bir lezzeti olan, bazı insanların sevmediğini, yemeklerin içinde olsa bile yemediklerini görünce çok şaşırdığım, çok güzel top şeklinde çiçekleri olan, yeşil yapraklarının da yenildiği, okul yıllarında mikroskopta hücrelerini incelediğimiz, türlü türlü faydalarından bahsedilen, kısacası her şekilde muhteşem bir sebze.

     
  3. Begonya

    genellikle yaz aylarında çiçek açan, farklı renkleri olan, insanların evine renk katan, çiçeksever kadınların dayanıklılığı nedeni ile tercih ettiği, güneş ve su seven sevimli bir çiçek.

     
  4. fasulye

    pembemsi veya morumsu çiçeklere sahip, çok fazla çeşidi olan, ülkemizde sevilen ve sıklıkla tüketilen, yanında pilavla birlikte yemeği yapıldığında tarafımca afiyetle yenilen bir sebze.

     
  5. alaçatı

    instagram'da sürekli fotoğraflarının paylaşıldığı, sevimli sokakları ve evlerine baka baka daha görmeden hayran olduğum, fotoğraf makinemi elime alıp dar sokaklarındaki güzellikleri keşfe çıkmak istediğim izmir'e bağlı belde.