Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

şeker portakalı

küçük prens'le beraber çok sevilen bir çocuk kitabı.

23.06.2015 18:53
  1. pepe

    bütün çocukların sevdiği, son zamanlarda oldukça popüler olan, oyuncakları, giysileri, dergisi mergisi olan, çocukları eğlendirerek bilgilendiren, şirin şarkılarını büyüklerin bile zevkle dinlediği kıraç'ın eşinin yarattığını duyduğum çizgi film.

     
  2. diş ağrısı

    diş doktoruna gidip korku filmlerindeki zombilerden, katillerden, psikopatlardan daha çok korkutucu gelen o koltuğa oturmaktansa, günlerce çekilen ağrıdır. en pis ağrılardan birisidir, ama yine de o koltuğa oturmaktan iyidir.

     
  3. büyümek

    sorumlulukların artıp insanı bıktırması, topluma uyum sağlamak zorunda kalınması, 'başkaları ne der?' düşüncesinin kafaya yerleşmesi, ölüme daha çok yaklaşılması, korkuların-kaygıların artması, çocukluk hatıralarının giderek unutulması ve en büyük dost depresyonla tanışılması durumu.

     
  4. çocukluğun soğuk geceleri

    ilk okuduğum ve çok sevdiğim bir tezer özlü kitabı. iyi ki de bu kitaptan yapılmış bir alıntıyı internette görmüş, etkilenmiş ve hemen gidip alıp okumuşum. tezer özlü'yü ilk defa okuyacaklara tavsiye ettiğim kitap olmuştur sonradan.

     
    (Bkz: tezer özlü)
  5. nefret edilen insan davranışları

    bir iyilik yapınca hemen karşılık bekleme, sokak hayvanlarına kötü davranma, yediği abur cuburun çöpünü yol kenarına atma, insanları çok dikkatli inceleyip sürekli eleştiride bulunma, sahip olduğu gelip geçici şeylerle gösteriş yapma gibi sinir bozucu davranışlardır.