Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

akraba

hep başkalarının daha iyilerine sahip olduğu insanlar topluluğu.

23.06.2015 19:16
  1. alışılmışın dışında olmak

    genellikle insanın farklı bir yaşam tarzına sahip olması, herkesin gittiği yoldan değil de kendi çizdiği yoldan gitmeyi tercih etmesi durumudur. bu durum bazı kişiler tarafından imrenilirken, bazı kişiler tarafından eleştirilir. ama farklılık her zaman göze çarpar. pek çok harika fikir de bu insanlardan çıkar, çünkü değişik düşünmeyi, farklı bakmayı/görmeyi bilirler. hayatı değiştirebilirler.

     
  2. feng shui

    odalardaki eşyaları farklı bir şekilde düzenleme esasına dayalı olduğunu izlediğim birkaç yabancı filmden ve okuduğum kitaplardan öğrendiğim uygulama. çin kaynaklı olup rüzgar ve su anlamına gelen kelime grubu. bizim buralarda uygulayan var mı merak içindeyim.

     
  3. öğretmenler odası

    her okulda bulunan, öğrencilerin giremediği, öğretmenlere ait dolapların bulunduğu, öğretmenlerin teneffüslerde dinlenmek amacıyla kullandıkları ya da dersi olmayan öğretmenlerin sıradaki derslerini beklemek amacıyla vakit geçirdikleri odadır.

     
  4. e-kitap arşivi olan insan

    gerçek kitapların başka olduğunu bilse de, gerek kitapların pahalılığından, gerek çok yer kaplamalarından dolayı, e-kitap okumayı tercih eden, bu nedenle çeşitli internet sitelerinden e-kitaplar edinerek geniş bir arşiv oluşturan insandır.

     
  5. telefon trafiği

    genellikle ölüm, doğum, düğün gibi özel durumlarda kişinin bütün akrabaları/tanıdıkları tarafından aranması ve elinden hiç telefonun düşmemesi durumudur. telefonda konuşmayı seven insanlar için sorun olmaz, ancak sevmeyen insanlar için tam bir işkencedir.