Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

koşa koşa eve gelmek

yolda tuvalete gitmesi gerekmiş insanın bu eylemi bir an önce gerçekleştirebilmek amacıyla kendini içinde bulduğu durum.

17.06.2015 14:54
  1. roald dahl

    charlie'nin çikolata fabrikası, charlie'nin büyük cam asansörü, dev şeftali, matilda, cadılar gibi çocuklar için yazmış olduğu kitaplarla ünlenen, filmini severek izlediğimiz charlie'nin çikolata fabrikası isimli kitabı pek çok ödül almış olan yazar.

     
    (Bkz: çocuk kitapları)(Bkz: Charlie'nin Çikolata Fabrikası)
  2. ayrılık sevdaya dahil

    içinde birbirinden güzel şiirlerin bulunduğu bir attila ilhan kitabı. kitabın içindeki aynı adı taşıyan şiir ise başka güzeldir, insan o duyguları yaşamamış olsa bile en derinden hisseder.

    spoiler

     
    (Bkz: attila ilhan)
  3. bilgisayardan ders çalışmak

    ezber gerektiren konulara sahip derslere çalışmak gerektiğinde çok işe yarayan, internet üzerinde araştırma yaptığınızdan dolayı okuduğunuz şeylerin aklınızda kalması yüksek olduğu için kesinlikle işe yarayan ve tavsiye edilen bir ders çalışma yöntemidir.

     
  4. google play store

    içinde ücretli ve ücretsiz çok sayıda programın ve oyunun yer aldığı -bazıları sizi kendine bağımlı kılsa da- 'iyi ki yapmışlar' dedirten android telefon uygulaması. arada girip yeni uygulamalara göz atıp, ilginç şeyler bulmak mümkün ve de zevklidir.

     
  5. google amca

    öz amcanıza asla soramayacağınız en tuhaf soruları bile anlayışla dinleyip cevaplar veren google'a verilen şirin isim. google baba, google anne bile denebilirdi aslında, google ile insanların arasındaki ilişki gerçek hayattaki her bir insanla kurulan ilişkiden daha samimi gibi sonuçta.