Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. rüzgar

    ağaçların yapraklarını havada uçuşturmasını sevdiğim, soğuk kış gecelerinde sesi ile yalnız yaşayan insanların korkmasına neden olan, uçurtmaların en çok sevdiği, aynı zamanda erkek ismi olarak da kullanılan doğa olayı.

     
  2. Doktor olmak

    devlet hastanesinde çalışılıyorsa, hastaları umursamamak, gelişigüzel kontrol edip gerekli açıklamayı yapmadan birkaç ilaç yazmak, özel hastanede çalışılıyorsa hastaları güler yüzle karşılamak, en az yarım saat hasta ile konuşup birkaç ilaç yazmak.

     
  3. kitaplardan sinemaya aktarılan filmler

    kitabını okuduktan sonra hemen arkasından filmini izlemeyi sevdiğim, ama ilk önce filmini izlediysem kitabını okumanın içimden hiç gelmediği, bazıları çok tutulan, bazıları sevilmeyen, son zamanlardaki en popüleri -öyle sanıyorum ki- açlık oyunları olan filmlerdir.

     
    (Bkz: açlık oyunları)
  4. kitap önerileri sınav kitapları hariç

    tanrı ile sohbet - neale donald walsch

    duygusal iyileşme - osho

    içimizdeki şeytan - sabahattin ali

    zorba - nikos kazancakis

    demian - hermann hesse

    kalanlar - tezer özlü

     
  5. korsan kitap

    kütüphane kültürü gelişse ve kütüphanelere daha çok ve özellikle yeni kitaplar gelse, kendisine hiç ihtiyaç kalmayacağını düşündüğüm kitaptır. kitaplar bu kadar pahalı iken kimseyi korsan kitap alıyor diye suçlamak da doğru değildir.