Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

Uyku

özellikle sıkıntılı zamanlarda insana iyi gelen, çoğu zaman anlamsız rüyaları içinde barındıran bir garip ve en gerekli hal.

17.06.2015 14:50
  1. açlık oyunları

    konusuna bayıldığım, diğer filmlerini ilki kadar sevmediğim ama yine de merakla son filmi beklediğim, kitabını okumayı düşünmediğim, orijinal adı the hunger games olan film serisi.

     
  2. Şarj aleti

    kaybedildiğinde insanı sinir krizine sokan, hiç umulmadık bir yerde bulunduğunda ise insanın deli deli gülmesine neden olan, modern yaşamın olmazsa olmaz aletlerinden bir tanesi.

     
  3. veganizm

    et, balık, süt, bal, peynir, yoğurt, yumurta gibi hiçbir hayvansal ürünü yememe, kürk giymeme, hayvan derisi ile yapılmış eşyaları kullanmama, sirk, hayvanat bahçesi gibi hayvanların kullanıldığı yerlere gitmeme, kısacası hayvan sömürüsüne karşı olma durumu.

     
  4. çiçek

    dünyada o kadar çok çeşidi varken acaba hayatım boyunca kaçını görebildim diye zaman zaman düşündüğüm, sanattaki belki de en güzel ilham kaynağı, hediye bulmada sıkıntı çekmememizin nedeni.

     
  5. Dört yapraklı yonca

    yıllardır aramama rağmen hala bulamadığım, gerçekten şans getirip getirmediğini test etmeyi çok istediğim, bazen gerçekten var olmadığını düşündüğüm ama yine de umudumu asla yitirmediğim ve her bir yaprağının ayrı ayrı anlamı (ümit, iman, aşk, şans) olduğunu okuduğum efsanevi bitki.