Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

koşa koşa eve gelmek

yolda tuvalete gitmesi gerekmiş insanın bu eylemi bir an önce gerçekleştirebilmek amacıyla kendini içinde bulduğu durum.

17.06.2015 14:54
  1. su üstünde yürümek

    bazı filmlerde izleyip hayran olduğumuz, pek çok insanın yapmak istediği ancak yapmanın mümkün olmadığı, adını şu anda hatırlayamadığım bir hayvanın bunu yaptığını televizyondan öğrenmiş olduğum imkansız eylem.

     
  2. vakit öldürmek

    yapacak önemli işleri olmayan insan için zaman yavaş aktığından dolayı, bu insanın yapacak gereksiz işler bulup bunlarla kendini oyalaması durumudur. vakit en çok ve en güzel internet ile öldürülür, o yüzden devam.

     
  3. godot'yu beklerken

    absürt tiyatronun en önemli eserlerinden biri kabul edilen, samuel beckett tarafından yazılan ve pek çok ülkede sahnelenen kitap.

    spoiler

     
  4. kız çocuklarının sadece pembe giymesi

    erkek çocuklarına da mavi giydiren annelerin marifeti olan, renklerin herhangi bir cinsiyete ait olmadığını düşündüğümden dolayı beni sinir eden, 'mesela siyah da giydirin, siyah ne güzel bir renktir.' diye bağırmak istediğim ve hiçbir zaman değişmeyecek olan durumdur.

     
  5. kısa yoldan zengin olmak

    herkesin hayali olmasına rağmen, çoğu insanın başına gelmeyen, aile büyüğünün ölmesi üzerine miras olarak gelen para ile oluşabilecek, ancak öylesi zengin bir aile büyüğüne herkes sahip olamayacağından üzerinde hayal kurmamak gereken bir durum.