Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

öğüt

insanın bazen dinlemeye/almaya çok ihtiyacı olduğu sözler. ancak bu acılı insan çevresinde içinde bulunduğu sıkıntılı duruma yakın bir kişi olmamasından ötürü köşesine çekilmiştir ne yazık ki.

23.06.2015 19:11
  1. hani bana hani bana demiş

    çocukları eğlendirmek amacıyla eller kullanılarak yapılan sevimli oyunda, serçe parmağa yüklenen karakter tarafından söylenen söz öbeğidir. küçükken bize de yapılmıştır, şimdiki çocuklara da yapılandır, gelecekteki çocuklara da yapılacak olandır.

     
  2. iyilik yap denize at

    insanları iyilik yapmaya teşvik eden, bu iyiliklerin elbet bir gün karşılığının alınacağını belirten güzel söz. günümüzde yapılan iyilik sayısı giderek azalmakta iken, keşke bu söz biraz gündemde kalsa diye düşünür insan. iyilik yapmanın güzelliği başkadır, ama işte modern dünya.

     
  3. zimmet defteri

    kamu kurumlarının çoğunda bulunan, teslim edilmesi gereken evrakların kaydının yapılıp teslim alan kişinin imzasını atmasıyla görevi tamamlanan, önemli evraklarının takibinin yapılması açısından gerekli olan ve kaybolması halinde sorunlara neden olabilecek olan defterdir.

     
  4. jane austen

    kitaplarının çoğunun filmi yapılmış, kitaplarındaki -daha çok izlediğimiz filmlerden biliyoruz- kadın karakterlerinin pek çok aşk acısı yaşamalalarına rağmen sonunda hep evlenmeleri şaşırtıcı olan, özellikle aşk ve gurur isimli kitabıyla pek çok seveni olan ingiliz yazar.

     
  5. kate winslet

    özellikle leonardo dicaprio ile beraber rol aldığı titanic isimli filmle tanıdığımız, jim carrey ile oynadığı sil baştan filmindeki rolüyle ödül kazanmış, dün akşam fox tv'de yayınlanan aşk ve yaşam isimli film ile aklıma gelmiş, 1975 doğumlu ingiliz oyuncu.