Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

koşa koşa eve gelmek

yolda tuvalete gitmesi gerekmiş insanın bu eylemi bir an önce gerçekleştirebilmek amacıyla kendini içinde bulduğu durum.

17.06.2015 14:54
  1. bakıcı seçimi

    gizli kamera yerleştirilen evlerde bakıcının çocuğu dövdüğüne dair haberleri gördükçe, kesinlikle çok dikkat edilmesi gereken bir seçimdir. çalışan eşlerin yapmak zorunda olduğu bir seçim olsa da, bu güvenilmez durumlardan dolayı daha çok eşlerden birinin annesine çocuğun emanet edilmesi tercih edilir. böylece bakıcı seçmek derdinden kurtulunur, eşler iç rahatlığı içinde işlerine gider ve çocuklarının güvende olduğunu bilirler.

     
  2. şiir incelemesi

    okul yıllarında türkçe derslerinde, genellikle bir şairin en ünlü şiiri üzerinde yapılan incelemedir. bütün öğrenciler farklı yorumlar ve öğretmenin de açıklaması ile şairin ne demek istediği anlaşılır. ama yine de acaba şair gerçekten de öyle mi demek istedi diye düşünür insan.

     
  3. alarm olarak cep telefonunu kullanmak

    cep telefonunu her an yanında taşıyan, ondan ne olursa olsun ayrılamayan insanın alarm görevini de cep telefonuna yüklemesidir. alarmdan dolayı cep telefonunun yatağın hemen yanına konulması gerektiğinden dolayı sakıncalıdır, cep telefonlarının zararlarından bu denli bahsedilirken.

     
  4. telefondaki şarj göstergesi

    telefonlarda internet kullanımının artması ile kısa sürede şarjın bittiğini haber vermesinden ötürü sevilmeyen göstergedir. keşke şarjlar hiç bitmese ve bu göstergeye hiç ihtiyacımız kalmasa, ara sıra bakıp da 'ne zaman bitecek, ne kadar kaldı acaba?' diye düşünüp telaşlanmasak.

     
  5. büyük çerçeveli gözlük takmak

    özellikle son dönemde moda olması sebebiyle kullanımı artan, gözü bozuk olan ve bu nedenle gözlük kullanmak zorunda olan insanlar tarfından tercih edildiğinde neyse de, sadece süs olsun diye kullananları tuhaf bulduğum, bazı insanlara gerçekten yakışan çerçevesi büyük gözlükleri kullanma.