Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dinleme kültürü

çoğu insanda olmayan/olmayacak olan kültürdür.

buradaki 'çoğu' kelimesi büyük harflerle yazılmak istenmiştir.

23.06.2015 19:23
  1. dibinden kesilmiş tırnak acısı

    genellikle yanlışlıkla fazla kesilen tırnağın kesildikten sonra bir kaç gün boyunca yarattığı sızı. bir şeylere dokunmak zorlaşır, tırnağın bir an önce uzaması için beklenilir. tırnakların kullanılacağı hiçbir iş yapılamaz. işler neyse de, o acı fena bir acı.

     
  2. pushing daisies

    bir dönem cnbc-e'de yayınlanan, yayınlandığı dönemde hiçbir bölümünü kaçırmadan izlediğim, başrollerinde lee pace ve anna friel'in oynadığı sevimli ve eğlenceli dizi.

     
  3. amigurumi

    sık iğne tekniğiyle yapılan ve içi pamukla doldurulan örgü oyuncaklar. internette o kadar çok çeşidi bulunmaktadır ki, insanda yapma isteği uyanmaktadır. nasıl yapılacağına dair bloglar da mevcuttur. amigurumi kelimesi ise japonca bir kelime olup, japonların her işi sanata çevirmesine insan hayran olmaktadır.

     
  4. dört göz

    özellikle çocuklar arasında gözlük kullanan çocuklarla dalga geçmek amacıyla kullanılan söz. sırf bu sözle karşı karşıya gelmekten korktukları için pek çok kişinin gözleri bozuk olmasına rağmen gözlük kullanmadıkları bilinmektedir. insanlar neden illa ki kendilerinde olmayan durumlara sahip insanlarla dalga geçmekten zevk alırlar hiç anlamış değilim.

     
  5. odun sobası

    evi sıcacık yapan, kurulu olduğu odada uyumanın zevkinin başka güzel olduğu, soğuk kış günlerinde insanın başka odaya gitmek istemeyeceği, üzerinde yapılan kestanenin seveninin çok olduğu, sabah kahvaltılarında üzerinde kızartılan ekmeğin tadının harika olduğu, özellikle köy evlerinde kullanılan soba.