Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. önsöz

    kitapların baş kısmına eklenen, ilk önce okunması gerekirken genellikle okunmayan, kitapları bitirdikten sonra bazen açıp okuduğum, kimi zaman gereksiz bilgiler varken bazen kitap hakkındaki önemli bilgilerin de yer aldığı giriş bölümü.

     
  2. dadı

    gülben ergen, kenan ışık ve haldun dormen'in oynadığı, yayınlandığı yıllarda eğlenerek izlediğimiz, gülben ergen'in bornozuna hayran olduğumuz, şimdilerde bu tarz diziler yapılmamasını düşünürsek -hep dram, hep dram- tekrar yayınlansa bile izlenecek dizidir.

     
  3. kenan ışık

    kim milyoner olmak ister isimli yarışma programı ile tanıdığımız, güzel ve etkili bir sese sahip, türkçe'yi çok güzel kullanan, bir ara gülben ergen'le beraber dadı isimli dizide rol alan, beyin kanaması geçirdikten sonra düzelemediğini duyduğumuz ve bir an önce iyileşmesini umduğumuz sanatçı.

     
  4. kendini bil

    yıllar önce bir kitapta sokrates'e ait bir söz olduğunu okuduğum, kim milyoner olmak ister isimli yarışma programında sorulunca şaşırdığım (baya yüksek miktardaki bir paranın sorusuydu) söz. sanırım yarışmacı sorunun cevabını bilememişti, işte kitapların güzelliklerinden birisi de bu.

     
  5. kim milyoner olmak ister

    kenan ışık'lı yıllarını daha çok sevdiğimiz, uzun yıllardan beri ailecek izlediğimiz, kitaplarla ilgili sorulan soruları kaçırmadığım, insana çok şey öğreten, hiçbir bilginin gereksiz olmadığını anlamamızı sağlayan, o kadar çok parayı nereden bulduklarını merak ettiğim yarışma programı.