Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. numarası kalmamış ayakkabıyı beğenmek

    gün boyunca bütün mağazaları dolaşıp en sonunda bir ayakkabı beğendiğinizde, satıcı tarafından 'bunun başka numarası yok' şeklinde cevap verilen ve insanın üzülmesine, daha başka ayakkabı aramak istememesine neden olan durum. sinir bozucudur ve sürekli olur, hep olur.

     
  2. devamlı müşteri

    özellikle mahallelerde bulunan minik marketlerin sahip olduğu, devamlı o marketten alışveriş yapılması nedeni ile market sahibinin müşteri ile samimi olması, isimlerini ve ne iş yaptıklarını bilmesi durumudur. zaten mahallede bir kişi aranıyorsa genellikle bu market sahibine sorulur.

     
  3. şehir değiştirmek

    özellikle memurların tayinlerinin çıkması nedeni ile yaşadıkları şehri terk edip yeni bir şehre taşınmaları, ilk başlarda zorlanmaları, ama alışınca farklılığın iyi hissettirdiği eylem. doğduğundan beri aynı şehirde yaşayan insanlar zaman zaman bunun hayalini kurarlar.

     
  4. hoca taktı bana

    öğrencinin bir türlü başarı gösteremediği dersle ilgili olarak, ailesine söylediği başlıca ve en inandırıcı yalandır. 'ben bu dersi sevmiyorum, yapamıyorum.' demek zor gelir, genellikle aileden korkulur, çünkü 'çalışırsan yaparsın.' cevabı alınacaktır. bu nedenle hocanın taktığı yalanı uydurulur.

     
  5. doğum gününde ölmek

    sürpriz doğum günü partisinde fazla alkol alıp, o alkolle araba kullanılarak eve dönmeye çalışılırken, kaza geçirip ölmek eylemidir. bunu yapmadan da ölenler vardır sanırım, işte o kısmı biraz tuhaftır, tesadüftür, açıklanamazdır. ve üzücüdür, çok üzücü.