Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dinleme kültürü

çoğu insanda olmayan/olmayacak olan kültürdür.

buradaki 'çoğu' kelimesi büyük harflerle yazılmak istenmiştir.

23.06.2015 19:23
  1. gülen gözler

    tıpkı neşeli günler isimli filmde olduğu gibi adile naşit ve münir özkul'un başrolünde oynadığı, dram ve komedinin bir arada olduğu, filmdeki vecihi karakterinin oldukça ünlendiği, yıllardır televizyonda çıktıkça bıkmadan izlediğimiz, 1977 yapımı sıcacık bir aile filmi.

     
  2. trigonometri

    ilk karşılaşmamızda belki de sinüs, kosinüs, tanjant gibi tuhaf isimlerinden dolayı korktuğumuz, ancak öğrendikçe kolay gelen, soru çözdükçe giderek sevdiğimiz matematik dersi konusu. formülleri bilince bütün konular güzel, bütün sorular kolay.

     
  3. ateist

    ülkemizde nedense çok kötü ve ahlaksız insanlar olarak düşünülmelerine rağmen aslında gayet normal, hatta bazı dincilerden daha ahlaklı ve daha çok yardımsever olan insanlardır. toplum baskısından dolayı kendilerini gizleyenler çoğunluktadır.

     
  4. alain de botton

    felsefenin tesellisi, aşk üzerine, çalışmanın mutluluğu ve sıkıntısı, statü endişesi, öp ve anlat gibi farklı konuları işleyen kitaplar yazan, yalın ve akıcı bir dile sahip, sel yayınlarından çıkmış birkaç kitabını okuyup anlatımına hayran kaldığım yazar.

     
  5. ed sheeran

    lego house isimli şarkısını radyodan duyunca sesini sevdiğim, şarkının klibinde harry potter'daki sarı çocuğun oynadığını görünce şaşırdığım, daha sonra diğer birkaç şarkısına baktığım ve başarılı bulduğum, genç ve farklı bir tarzı olan ingiliz şarkıcı.