Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

KPSS

sadece adıyla bile pek çok genci strese sokan sınav.

23.06.2015 19:05
  1. asgari ücretle çalışanların lüks yaşaması

    maaşının yetmediğinden, her yere borcu olduğundan sıkıntılı sıkıntılı bahsederken son model -ve oldukça pahalı- telefonu ile ortalıkta dolaşan insanın durumudur. gerçekten merak edilir. ama sorulmaz, fikir verilmez. sessizce izlenir.

     
  2. eski sevgili ile aynı apartmanda oturmak

    gün içinde karşılaşıldığında -ki illa ki bir şekilde karşılaşılacaktır- iki tarafın da tuhaf hissetmesine, rahatsızlık duymasına neden olacak durumdur. her gün bu tuhaf duyguyu yaşamaktansa taşınmak daha iyidir, karşı tarafın bunu yapmasını beklemeye gerek yoktur.

     
  3. sözlüğün misafirleri

    sözlüğe üye olmadan gelen, açılmış konulara bakarak ilgi alanlarına giren konuları okuyan kişilerdir. sözlüğü uzun süre misafir olarak takip ettikten sonra üye olmaya ve yazmaya karar verebilirler. çünkü insan okudukça yazmak ister.

     
  4. çocukları komşuya bırakmak

    herhangi bir acil durumda evden uzağa gitmek zorunda kalan ailelerin, evde yalnız kalamayacak kadar küçük çocuklarını yakın bir komşuya bırakarak, içleri rahat bir şekilde ayrılmaları durumudur. bu da insanların komşularını neden iyi seçmesi gerektiğinin bir cevabıdır.

     
  5. özgüveni olmayan insan

    genellikle küçüklüğünde yaşamış olduğu bazı olaylardan dolayı özgüven kazanamamış, günlük yaşamında kararsız davranan ve hep başkalarının fikirlerine ihtiyaç duyan, herhangi bir işe girişmesi gerektiğinde yapamayacağı, eksik yapacağı düşüncesi içinde olan insandır.