Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

Uyku

özellikle sıkıntılı zamanlarda insana iyi gelen, çoğu zaman anlamsız rüyaları içinde barındıran bir garip ve en gerekli hal.

17.06.2015 14:50
  1. bir genç kızın gizli defteri

    ipek ongun tarafından seri halinde yazılmış, serra noyan ismindeki bir genç kızın hayatının anlatıldığı, ortaokul ve lise yıllarındaki genç kızların severek okuduğu, bir zamanların çok popüler olmuş kitabı.

     
  2. amin maalouf

    afrikalı leo isimli kitabı ile tanıdığım, tanios kayası, doğu'dan uzakta ve doğu'nun limanları isimli kitapları ile tarzına aşina olduğum, genellikle doğu konulu kitaplar yazan 1949 doğumlu lübnanlı yazar.

     
  3. fırın

    içinden en lezzetli ıspanaklı-patatesli böreklerin, en tatlı baklavaların, revanilerin, her türlü kek ve pastanın çıktığı, anne eli değince harikalar yaratan, mutfağın olmazsa olmaz eşyalarından biri.

     
  4. bulgur pilavı

    daha sağlıklı olduğu söylenmesine rağmen pilinç pilavının verdiği tadı vermeyen, yine de fasulye ya da nohut yemeği ile afiyetle yenilen, içine semizotu katıldığında ise bambaşka bir lezzete bürünen pilav türü.

     
  5. çerçeve

    içine genellikle özel anlarda çekilmiş ya da ölmüş bir aile büyüğüne ait fotoğrafların konulduğu, insanların içindeki fotoğrafa bakarak eskileri anımsayıp mutlu hissedip gülümsemelerine, bazen de hüzünlenip ağlamalarına neden olan bir ev eşyasının adı.