Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. neale donald walsch

    ilgiyle okuduğum 'tanrı ile sohbet' serisini (4 kitap halindedir, filmi de çekilmiştir.) yazan, bu kadar harika bir ilhamı nereden aldı acaba diye sık sık düşündüğüm 1943 doğumlu amerikalı yazar.

     
    (Bkz: tanrı ile sohbet)
  2. elveda

    hayatım boyunca hiç kullanmadığım, ama nedense kullanmayı çok istediğim, sanırım hüzünlü ayrılıklarda kullanılması gereken (belki de daha çok acı vereceğinden kullanılmaması gereken) arapça kökenli kelime.

     
  3. kedi seven erkek

    haberlerde kadınlar için ideal eş olduklarından bahsedilen, hassas bir kişilikleri olduğunu düşündüğüm, çevremde hiç görmediğim, belki de her kadının hayali olan sevimli gözüken hayvansever erkek.

     
  4. deniz taşı

    deniz kenarında yürüyüş yaparken toplamasının çok zevkli olduğu, yıllardır topladığım ve ne kadar çok olursa olsun yeterli gelmeyen, farklı renk tonları olan, boyayıp şirin süs eşyası haline getirilebilecek taşlar.

     
  5. tırnak işareti

    sıklıkla kullandığım, başkalarından yapılan alıntı cümleleri belirtmek ya da bazı kelime ve kelime grubuna özel vurgu yapmak istenildiği zaman cümlenin/kelimenin bir başına bir de sonuna konulan noktalama işareti.