Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dinleme kültürü

çoğu insanda olmayan/olmayacak olan kültürdür.

buradaki 'çoğu' kelimesi büyük harflerle yazılmak istenmiştir.

23.06.2015 19:23
  1. hastane yatağı

    baş kısmı aşağı yukarı oynayabilen, hastanede bir süre kaldıktan sonra her fonksiyonunu öğrenebileceğiniz, tekerlekli, çarşafları görevliler tarafından sürekli değiştirilen, boş olanının hasta sayısının fazlalığından hemen dolduğu temiz ve rahat yatak.

     
  2. shia labeouf

    transformers serisinden tanıdığımız, ev hapsindeki bir çocuğu canlandırdığı şüphe isimli filmini yıllar önce izlediğim, constantine isimli filmde keanu reeves ile beraber oynayan, 1986 doğumlu amerikalı genç ve yetenekli oyuncu.

     
  3. iğne oyası

    bazı kadınların kurslara gidip öğrendiklerini duyduğum, tığ ile yapılan oyalardan farklı olarak iğne ile yapılan ve daha çok zahmet gerektiren, yapanların gözlerini bozan ve oldukça pahalıya satılan bir oya çeşidi.

     
  4. tespih çekmek

    sadece islamda değil budizmde ve hıristiyanlıkta da olan, genellikle tanrıya yapılan duaları saymak amacıyla kullanılan, ancak bazı insanların rahatlamak amacıyla da yaptıkları, bir tür meditasyon olduğu hakkında bir yazı okuduğum eylem.

     
  5. sarman

    sokaklarda sık sık görüğüm, sarı renkli sevimli kedi. yumuş yumuş tüyleri, boncuk gözleriyle öyle sevimlidir ki, kendisini sevdirmeye izin verirse yanından okşanmadan ayrılmamalıdır. hele yavruları öyle şirin, öyle güzel olur ki.