Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dinleme kültürü

çoğu insanda olmayan/olmayacak olan kültürdür.

buradaki 'çoğu' kelimesi büyük harflerle yazılmak istenmiştir.

23.06.2015 19:23
  1. ok

    ingilizce'de tamam anlamına gelen okay kelimesinin kısaltılmış hali. internet kullanan insanlar arasında oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır, gerek facebook'ta, gerek diğer mesajlaşma programlarında. yazı dilinde kullanıldığında bile itici gelirken, gerçek hayatta söylendiğinde daha da iticidir. yani yerine söylenebilecek pek çok türkçe kelime varken (peki, tamam vs.) okey okey diye ortalıkta gezmenin ne anlamı vardır anlamış değilim.

     
  2. aöf

    üniversiteye gitme imkanı olmayanlar, ikinci üniversite okumak isteyenler, hem çalışıp hem okumak isteyenler, askerlikten kaçmak isteyenler (bu biraz kaba mı oldu ne) için en harika yol. ilk önce sadece anadolu üniversitesi'nde olmasına rağmen sonradan atatürk üniversitesi'nde de açılmıştır.

     
  3. pamuk şeker

    genellikle pembe olan, özellikle pazarlarda uzun bir çubuğa bağlı olarak yaşlı erkekler tarafından satılan, alıp yemeyi çok istediğim, ancak utandığımdan alamadığım, romantik filmlerde sevgililer tarafından yenildiğini gördüğümüz şirin yiyecek.

     
  4. bez bebek

    bir ara fox tv'de yayınlanmış ve yayınlandığı dönemde çocukların çok fazla sevdiği bir dizi haline gelmiş, evrim akın, tan sağtürk ve oya aydoğan'ın rol aldığı, bir bez bebeğin insan olarak dünyaya gelmesi üzerine yaşadığı maceraların anlatıldığı dizi.

     
  5. zooey deschanel

    aşkın 500 günü isimli filmde tanıdığım ve daha sonra new girl isimli dizisini izlediğim, şarkı söylediğini, hatta bir müzik grubu olduğunu öğrenince şaşırdığım, oldukça sevimli bir ses tonuna sahip 1980 doğumlu amerikalı sanatçı.

     
    (Bkz: new girl)(Bkz: aşkın 500 günü)