Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. sözlüğün hareketlenmesi

    açılan konulara ardı ardına yorumlar girilmesi üzerine fark ettiğim, içimde yeni konular açıp kim ne yazacak acaba diye bekleme isteğinin oluşmasına neden olan, oldukça geç bir saatte gerçekleşiyor olmasını ilginç bulduğum durum.

     
  2. balkonda uyumak

    bunaltıcı ve sıcak yaz günlerinde, özellikle klima olmayan evlerde, balkona uyumaya hazır hale gelecek şekilde birkaç eşya konulmasıyla birlikte kişinin serin serin, arada yıldızlara bakarak derin düşüncelere de dalarak uyuması eylemidir. yaz mevsiminin getirdiği bir güzelliktir.

     
  3. mutlu evlilik diye bir şey yok

    genellikle uzun bir süre evli kalmış ve en sonunda dayanamayıp boşanmış, boşandıktan sonra daha mutlu olduğu her türlü belli olan kişiler tarafından söylenen, doğruluğuna inandığım ve örneklerini çevremde sıklıkla gördüğüm durum.

     
  4. uyurken kapatılan telefon

    uykusu kaçtığında tekrar uyuyamayan insanın telefon çalması sonucu uyanmak istememesinden dolayı telefonunu kapatıp başını yastığına rahatça koyması şeklindeki hareket. telefonunu sessize alarak da uyandırılma olasılığını engelleyebilir ama, o telefonunu kapatmayı seçmiştir, karışılmaz.

     
  5. heyecandan uyku tutmaması

    ertesi gün uzun zamandır hayalini kurduğu bir eylemi gerçekleştirecek olan kimsenin ya da korktuğu ve yaşamak istemediği bir olaya dahil olmak zorunda olacak olan kişinin yaşadığı bazen can sıkıcı bazen de mutluluk verici uyuyamama durumu.