Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

şeker portakalı

küçük prens'le beraber çok sevilen bir çocuk kitabı.

23.06.2015 18:53
  1. hafta sonu kimsenin arayıp sormadığı tip

    diğer insanlarla samimi olmayan, hafta sonunu kendi başına geçirmek istemesinden dolayı davet edildiği etkinlikleri sürekli reddetmesi üzerine artık kimsenin arayıp sormadığı kişidir. rahatsız değildir bu durumdan, hafta içi çok fazla insan görüyorken, hafta sonu kafasını dinlemek istiyordur.

     
  2. tatil olduğu halde erkenden uyananlar

    vaktini boşa geçirmek istemeyen, hafta içi yoğun bir çalışmaya sahip olmasından dolayı kendine zaman ayıramayan, bu nedenle hafta sonlarında erkenden kalkıp sevdiği şeylerle zamanı geçirmek isteyen insandır. zaman bu kadar hızlı akarken, yaptığı şey takdir edilesidir.

     
  3. uzun mesajlara kısacık cevap yazmak

    bir işle meşgul olan ve başını kaşıyacak vakti olmayan insanın, kendisine uzun mesajlar yazan kişiye karşısındakini üzecek ve önemsiz hissetmesine neden olacak şekilde tek kelimelik cevaplar yazması durumudur. bu kişiler sevgili ise bazı sorunlar -kesin olarak- ortaya çıkacaktır.

     
  4. memlekete gitmek

    genellikle iş nedeniyle doğduğu şehirden uzakta yaşamak zorunda olan insanın bayramlar başta olmak üzere ara sıra şehrine gitmesi, ailesini, akrabalarını ve arkadaşlarını görmesi durumu. uzun süredir yapılmamışsa bir araya gelen aile üyelerinin sevinçleri görmeye değerdir.

     
  5. gizli numaradan çağrı atmak

    cep telefonlarının yeni çıktığı zamanlarda insanların genellikle tanıdıkları kişileri rahatsız etmek, korkutmak, eğlenmek amacıyla yaptıkları eylemdir. şimdilerde unutulmuş, yeni nesil tarafından bilinmemekte ve uygulanmamaktadır.