Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

şeker portakalı

küçük prens'le beraber çok sevilen bir çocuk kitabı.

23.06.2015 18:53
  1. külyutmaz

    kolayca aldatılamayan insanlar için kullanılan kelime. aynı zamanda yıllardır bıkmadan usanmadan izlediğimiz hababam sınıfı filmindeki dersinde kimsenin kopya çekemeyeceğinden övünerek bahseden, ertuğrul bilda tarafından canlandırılmış öğretmenin lakabı.

     
    (Bkz: hababam sınıfı)
  2. güldüremeyen komedyen

    birkaç arkadaşının pohpohlaması ile bu işi girişmiş, ancak diğer insanların ilgisini çekemeyen, en kısa sürede bu işten vazgeçmesi ve kendine başka yollar çizmesi gereken komedyendir. memur olabilir mesela, memurluk en iyisidir, herkes eninde sonunda memur olur.

     
  3. pohpohlamak

    bir insanın karşısındaki insanı fazlaca övmesi anlamına gelen kelime. genellikle abartılır ve karşıdaki insan da bunu bilerek bu durumu pek umursamaz. ancak bir anlığına bu pohpohlanma umursansa ve bu gazla bir takım girişimlerde bulunulursa sonuç kötü olacaktır.

     
  4. nutku tutulmak

    korku, şaşkınlık, heyecan, öfke, üzüntü gibi çeşitli sebeplerden ötürü insanın konuşamayacak duruma gelmesi. zaman zaman her insan yaşamıştır, uzun bir sessizlik yaşanır. genellikle kısa bir süre sonra geçer. geçmezse, uyuyup uyanınca kesin olarak geçer.

     
  5. kilo verince içine girilebilen elbiseler

    insanın kilo aldıktan sonra içine girememesi nedeni ile ayırıp kaldırdığı elbiseleri, yıllar sonra kilo vermiş olduğunu hatırlayıp denemesi ve üzerine olunca mutlu olmasıdır. bazı elbiselerin hatırası vardır ve yeniden giyebilmek güzeldir.