Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

öğüt

insanın bazen dinlemeye/almaya çok ihtiyacı olduğu sözler. ancak bu acılı insan çevresinde içinde bulunduğu sıkıntılı duruma yakın bir kişi olmamasından ötürü köşesine çekilmiştir ne yazık ki.

23.06.2015 19:11
  1. hakimin not defteri

    kitap olarak basılsa, sonra da filmi çekilse ilgiyle okunacağını/izleneceğini düşündüğüm defter. özellikle boşanma davaları üzerineyse. ülkemizde evlilik programları bu kadar seviliyorken boşanma hakkında şeyler okumak/izlemek de insanların ilgisini çekecektir.

     
  2. iyi ki doğdun

    doğum günü olan kişinin gün içerisinde en çok duyacağı söz, doğum günü şarkısının nakaratı. gerçekten kalpten geldiğinde çok güzel anlamı olan, insanın 'doğduğuma mutlu olan birileri var.' diye düşünerek iyi hissetmesine neden olacak sevimli söz öbeği.

     
  3. tumblr

    çizdiğiniz resimlerinizi, çektiğiniz fotoğraflarınızı, yazdığınız şiir ve denemelerinizi başkalarıyla paylaşmanıza vesile olan, bir zamanlar kullandığım sonradan bıraktığım, kullandığım dönem çok popüler olan, şimdilerde ne durumdadır bilmediğim internet sitesi.

     
  4. hakkını helal et

    kul hakkı konusuna önem veren insanların, ölüm döşeğindeki, ayrılmak üzere oldukları ya da aralarındaki sorunlar nedeniyle üzmüş oldukları kişilere karşı söyledikleri ve olumlu cevap almayı bekledikleri söz. bazen yüze karşı 'helal olsun' cevabı alınsa da, içten içe başka şeyler düşünülmektedir.

     
  5. kupa kızı ve sinek valesi

    yıllar önce klibi televizyonda ilk defa yayınlandığında animasyon olmasından dolayı şaşırdığım, farklı sözleriyle insanı etkileyen, sonu ile insanı hüzünlendiren bir teoman şarkısı.

    spoiler

     
    (Bkz: teoman)