Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

şeker portakalı

küçük prens'le beraber çok sevilen bir çocuk kitabı.

23.06.2015 18:53
  1. parlak mustafa

    latince adı plectranthus verticillatus olan, büyüdükçe ve saksıdan sarktıkça güzelleşen, yıllar önce evimizde çok sayıda bulunan, şimdilerde hiç kalmamış ve ilk defa geçen yıl bir yaşlı ziyaretinde beyaz çiçeği olduğunu fark ettiğim bitki.

     
  2. postane

    yurt içine ve yurt dışına mektup, kartpostal ve kargo gönderebileceğiniz, her yıl yeni ve güzel pullar basan, insanların genellikle elektrik faturası ödemek için uğradıkları kurum.

     
  3. kartpostal

    üzerlerinde şehirlerin fotoğrafları, ünlü ressamlar tarafından çizilmiş resimler, bayraklar, çiçekler, hayvanlar olan, el yapımı olanların inanılmaz güzel olduğu, insanların uzak şehirlerdeki yakınlarına gönderdikleri, sağ alt tarafına adres, sağ üst tarafına pul, sol tarafına iletilmek istenen mesajın yazıldığı, pek çok insan tarafından koleksiyonunun yapıldığı, postcrossing isimli site sayesinde satışı oldukça canlanan, postanelerin ücretsiz olarak verdiği, yurt içine ve yurt dışına gönderim ücretlerinin farklı olduğu en güzel iletişim aracı olan kartlar.

     
  4. alışveriş

    para aracılığı ile iletişimin sağlandığı, bazı insanların aldığı, bazı insanların sattığı, insanları rahatlattığı söylenen, kadınlar tarafından sevilmesine rağmen erkekler tarafından sevilmeyen, fazla parası olan insanların bağımlısı olduğu durum.

     
  5. pazar

    meyve, sebze, giysi ve diğer her türlü eşyanın satıldığı, pazarlık yapmanın öğrenildiği, her ilde-ilçede haftanın belirli günlerinde kurulan ve insanların özellikle köylülerden taze meyve-sebze almak için sık sık gittikleri, trafiğin pazar arabaları ve çocuk arabalarından oluştuğu alışveriş yerleri.