Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. üzüntünün kötülükle sonuçlanması

    kişinin başına gelen olumsuz bir olay neticesinde yaşadığı üzüntüden dolayı hayatının kötüye gitmesi durumudur. bu kötüye gitme durumu her alanda kendini gösterir ki, kişinin ailesi ve çevresindekiler ne yapacaklarını bilemezler. daha da kötüleşmeden yardım alınması şarttır.

     
  2. eklem yüzüğü

    özellikle son dönemde popüler olmuş, televizyondaki kadınların parmaklarında sıklıkla görülen, böyle bir isme sahip olduğunu bilmediğim yüzük. farklılıklar o kadar çok aranır oldu ki, değişik bir şey ortaya çıkınca insanlar tarafından seviliyor ve çabucak yayılıyor.

     
  3. gözleri nemlenmek

    kişinin çeşitli sebeplerden ötürü duygulanması neticesinde, elinde olmadan gözlerinin yaşlanması durumudur. üzücü durumlarda olabileceği gibi, mutluluk verici durumlarda da olabilir. sonucunda insan hüngür hüngür ağlayabileceği gibi, gözlerini kurulayarak duruma kendini kaptırmayadabilir.

     
  4. narnia günlükleri

    irlandalı yazar Clive Staples Lewis tarafından yazılmış ve film serisi de yapılmış, orijinal adı The Chronicles of Narnia olan kitap serisinin adı. film serisinin ilki olan aslan, cadı ve dolap adlı filmde cadının küçük çocuğa türk lokumu vermesi ise ilginç bir ayrıntıydı.

     
  5. küfretmeyen erkek

    ailesi tarafından bu şekilde yetiştirilmiş ya da zaman içinde bu özelliği kazanmış, toplumumuzda erkeklerin çoğunun küfür ettiği bilindiğinden/görüldüğünden -hiç küfür etmediğini söyleyen erkek bile sinirlendiğinde kendini tutamaz- oldukça az bulunan ve takdir edilen erkektir.