Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. ruh ikizi

    insan denen canlının aşk hayatında sürekli olarak aradığı, bulduğu zaman ise mutluluktan havalara uçtuğu kişi. (sonunda her zaman hayal kırıklığı olsa da.)

    ayrıca severek okuduğum bir deepak chopra kitabı.

     
  2. resim

    yetenek gerektiren, ama yine de düzenli çalışma ile güzel şeyler yaratabileceğiniz, huzur veren sanat dalı, bir tür iç boşaltma, rahatlama tekniği aynı zamanda.

     
  3. harita

    okul yıllarında coğrafya ve tarih kitaplarında çok sık karşılaştığımız, insanların duvarlarına asarak gidip gördükleri şehirleri işaretledikleri, elime alıp sık sık hangi ülkeye gitsem acaba diye hayaller kurduğum kağıt parçası.

     
  4. fobi

    triskaidekafobi (13 sayısından korkma), bibliyofobi (kitaplardan korkma), hipnofobi (uyumaktan korkma), asimetrifobi (simetrik olmayan şeylerden korkma) gibi çok tuhaf çeşitleri olan, tedavi edilmezse insanın hayatını mahveden, depresyonun da eşlik edebileceği durum.

     
  5. eylül

    şu herkesin hüzne kapıldığı, benim ise nedendir bilmem huzura kavuştuğum mevsim olan sonbaharın başlangıcı, yaprakların sararıp döküldüğü, havanın tam istenilen kıvama geldiği mevsim. ayrıca güzel bir kadın ismidir de.