Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dinleme kültürü

çoğu insanda olmayan/olmayacak olan kültürdür.

buradaki 'çoğu' kelimesi büyük harflerle yazılmak istenmiştir.

23.06.2015 19:23
  1. soyut resim

    iç dünyasındakileri açıkça göstermek istemeyen ressamın duygularını, düşüncelerini farklı bir şekilde yansıttığı resimlerdir. herkes farklı yorumlar ve belki de bu nedenle dikkat çeker ve bazı insanlar tarafından sevilir/yapılır. benim de sevdiğim ve ilgi duyduğum resimlerdir.

     
  2. italyan erkeği

    italya'da doğmuş büyümüş, italyanca bilen, genellikle esmer olan erkektir. ülkemizdeki genç kızların kendilerinden fazlaca hoşlanıyor ve bunu her yerde belli ediyor olmalarından dolayı diğer ülke erkeklerine göre sosyal ortamlarda adı daha çok geçmektedir.

     
  3. kırmızı ışıkta arabayı stop ettirmek

    genellikle araba kullanmayı yeni öğrenmiş insanlarca yapılan can sıkıcı eylem. bu eylemi gerçekleştiren kişi için can sıkıcı, çünkü kişi telaşa kapılır, ne yapacağını bilemez ve arkada bekleyen araçlardan gelen korna sesleri ile daha da korkuya kapılır. arkada bekleyen kişiler için can sıkıcı, çünkü kişilerin daha çok beklemelerine ve belki de yetişmeleri gereken yere daha da geç kalmalarına neden olabilecektir.

     
  4. yüksük otu

    tıpta kullanılan, çeşitli rahatsızlıklara iyi geldiği bilinen, aşağı doğru bakan renkli çiçeklere sahip, kırlarda olanının arılar tarafından çok sevildiğini gözlemlediğim, latince adı Digitalis purpurea olan güzel bitki.

     
  5. yağmur

    çoğu zaman gökkuşağının habercisi olan, ardından oluşan toprak kokusunun pek çok insan tarafından sevildiği, şemsiye kullanmamızı gerektirmediği zamanlarda altında dolaşmanın inanılmaz bir keyfinin olduğu, sesiyle herkesi büyüleyen su damlaları. bizim kadar bitkiler, ağaçlar için de en büyük mutluluktur. yağdıktan sonra ortalığın kiri pası gitmiş, dünya temizlenmiş gibi olmaktadır.