Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

boşluk

insanın ruhuna yerleştiğinde hayatı anlamsız kılan yokluk.

23.06.2015 19:28
  1. eğitim sistemi

    ülkemizde sürekli değişen ve bu değişiklikler nedeni ile öğrencileri ve öğretmenleri sıkıntıya sokan, hayal gücüne değil de ezbere önem veren, ufak yaştan itibaren öğrencileri birbirleri ile yarışmaya zorlayan, ders çalışmaktan başka herhangi bir etkinliğe vakit bırakmayan sistem.

     
  2. ibrahim saraçoğlu

    televizyon kanallarındaki çoğu kadın programına katılmış ve verdiği bilgilerin ilgiyle takip edildiği, türkiye'deki hemen hemen herkesin tanıdığı, doktor olduğunu zannederken kimya okuduğunu duyunca şaşırdığım insan.

     
  3. gülümseme

    giderek insanların yapmayı bıraktığı, ama iki canlı arasındaki en sevimli iletişim yolu olduğunu düşündüğüm eylem.

    içten gelmediği sürece bir anlamı olmayan, insanın sadece gerçekten kalbi sıcacık olduğu zaman ışıltılısına sahip olacaklarını düşündüğüm eylem ki, ara ara bazı insanların yüzlerinde görmekteyim: torununu salıncakta sallayan bir dede, sokakta gördüğü bir köpek yavrusuna mama veren hayvansever, aşkının karşılığını bulmuş genç adam.

     
  4. düşünmek

    her insanın başkalarından etkilenmeden yapması gerektiğini düşündüğüm, fazlasının zararlı olduğunu deneyimleyerek öğrendiğim, hiç yapılmamasının ise bomboş bir hayata neden olacağı, özellikle geceleri daha çok yapılan, kitap okudukça bu konudaki yeteneğin artacağı eylem.

     
  5. evleneceksen gel

    show tv'de hafta içi öğleden sonraları yayınlanan, seda sayan ve uğur arslan'un sunuculuğunu yaptığı, evde oturan kadınlar ve erkekler tarafından -özellikle emekliler- takip edilen evlilik programının adı.