Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

koşa koşa eve gelmek

yolda tuvalete gitmesi gerekmiş insanın bu eylemi bir an önce gerçekleştirebilmek amacıyla kendini içinde bulduğu durum.

17.06.2015 14:54
  1. cevapsız sorular

    insanın belli bir yaşa gelmesine rağmen hala cevaplarını bulamadığı, artık sormaktan ve düşünmekten vazgeçtiği, başkalarının kafa yormasına ise üzülerek baktığı, ömür çürüten, akıldan bir an önce çıkarılması gereken sorulardır.

     
  2. patlamış mısır

    yağ ve tuz ile pişirilip film izlerken kola eşliğinde yenilen, her birini bir şeye benzetip kendi kendinize eğlenebileceğiniz, şu anda canımın çektiği ancak üşendiğim için yapmadığım lezzetli atıştırmalık.

     
  3. şekerlik

    içine toz şeker konulup çay tepsisinde çay bardaklarının yanında duran, döküldüğü takdirde her yere dağılıp ev sahibinin sinirini bozacak olan, çok farklı güzel şekillerinin yapıldığı dekoratif bir eşya.

     
  4. bilgi

    kitaplardan, filmlerden, insanlardan, olaylardan ve hayatın ta kendisinden edinebileceğimiz, doğrusunu edinmek için gerçek bir araştırmanın gerekli olduğu, hep peşinde olduğum, tutkunu olduğum olgu.

     
  5. alacakaranlık

    'diri gömülen' ve 'kör baykuş' kadar sevmediğim, yine de yazarın karamsar dilinin hayranı olduğumdan dolayı zevkle ve hiç ara vermeden okuduğum, kapağı güzel bir sadık hidayet kitabı.