Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

öğüt

insanın bazen dinlemeye/almaya çok ihtiyacı olduğu sözler. ancak bu acılı insan çevresinde içinde bulunduğu sıkıntılı duruma yakın bir kişi olmamasından ötürü köşesine çekilmiştir ne yazık ki.

23.06.2015 19:11
  1. güneşli havalarda şemsiye kullanmak

    özellikle yaz mevsiminde dışarı çıkmak zorunda kalan ve varacağı yere kadar bir süre yürümesi gereken insanın güneşten etkilenmemek amacıyla yanına şemsiyesini alması ve kullanması durumudur. yaşlı insanlarca sık yapıldığı görülmektedir ve işe yarar bir yöntemdir.

     
  2. 22.47 de çalan telefon

    insanların korkmasına, acaba birine bir şey mi oldu, bir aile büyüğü mü öldü diye düşünmelerine neden olacak telefondur. nedense bu saatte iyi bir haber geleceğine inanmaz insanlar. çünkü telefonlar gece geç saatlerde sadece olumsuz haber vermek amacıyla kullanılır.

     
  3. her cümlenin sonuna küfür ekleyen erkek

    küfür etmeyi alışkanlık edinmiş ve artık herhangi bir rahatsızlık hissetmeden bunu her ortamda belli eden erkektir. kesinlikle hoş karşılanmaz ve insanların bir süre sonra bu erkekten uzaklaştıkları görülebilir. kendileri gibi olan insanlarla ise oldukça iyi anlaşırlar.

     
  4. 12 lik çay bardağı setinden birini kırmak

    özellikle annelerin üzülmesine, sinirlenmesine ve bardağı kıran kişiye bağırmasına neden olacak durum. annelerin bunu neden kafaya taktıkları bilinmemekte ve baba ile çocuklar tarafından bu tepkisi tuhaf karşılanmaktadır. hemen bir yenisi alınıp anne mutlu edilmeli ve olayı unutması sağlanmalıdır. ve de en önemlisi yeni setin başına aynı olayın gelmemesi için bütün aile üyeleri dikkatli olmalıdır.

     
  5. sakinleşmek için ne yapsam sorunsalı

    çeşitli sebeplerle öfkesine hakim olamamaya başlayan insanın, bu durumun getirebileceği tehlikeleri düşünerek kendini sakinleştirmek adına yapabileceği şeyleri düşünmeye başlaması durumudur. kişiye göre değişmekle birlikte, genellikle dışarı çıkmak, yürüyüş yapıp temiz hava almak, komedi filmi izlemek ve rahatlatıcı kitaplar okumak, samimi bir arkadaşla telefon konuşması yapmak gibi insanın öfkesinin azalmasına neden olacak şeylerdir.