Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

Uyku

özellikle sıkıntılı zamanlarda insana iyi gelen, çoğu zaman anlamsız rüyaları içinde barındıran bir garip ve en gerekli hal.

17.06.2015 14:50
  1. gönülçelen

    ne anlama geldiğini araştırınca jerome david salinger isimli yazara ait bir kitap olduğunu öğrendiğim, yıllarca o kitabı okumayı istediğim ve en sonunda geçen yıllarda okuduğum (kitabın adı çavdar tarlasında çocuklar olarak değiştirilmişti ben okuyana kadar) bir teoman şarkısı.

    spoiler

     
    (Bkz: teoman)
  2. gece lambası

    genellikle yatak odalarında bulunan, bazı insanların açmadan uyuyamadığı, farklı farklı renkleri bulunan, elektrik prizlerine takılan modellerinin de yapıldığı, kabus görünce onunla beraber uyumanın insana iyi geldiği sevimli minik lamba.

     
  3. yemekten kıl çıkması

    insanların saçı olduğundan ve yemek yapanların da insanlar olduğundan dolayı gayet normal olan, çok fazla büyütülmemesi gereken, kılı kenara çekip yemek yemeğe devam edilmesi gereken durumdur. ama tabii insanın ters tarafına denk gelirse, hele bir de lokantalarda denk gelirse olay çıkartılabilecek bir durum oluverir. yemeği yiyen insanın o anki durumuna bağlıdır. yemek yaparken dikkatli olmak gerekir.

     
  4. merdaneli çamaşır makinesi

    bizim çocuk, anne babalarımızın genç olduğu ve yalnız kalmaktan korkmadığımız o eski günleri hatırlatan, anıları canlandırdığı için sevimli gelen ama kullanmasının hiç de sevimli olmadığı çamaşır makinesi. ah o eski günler, ah o sevimli makineler.

     
  5. ilaç prospektüsü

    ilaç kutularının içine yerleştirilmiş, genellikle okumadığımız, anlaşılmayan bir sürü kelime içeren kağıt parçası. insanları en çok etkileyen kısım yan etkiler kısmıdır, çünkü o kadar çok yan etki vardır ki, insan ilaç kullanmaktan bile vazgeçebilir.