Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

Uyku

özellikle sıkıntılı zamanlarda insana iyi gelen, çoğu zaman anlamsız rüyaları içinde barındıran bir garip ve en gerekli hal.

17.06.2015 14:50
  1. ekmek arası

    charles bukowski'nin okuduğum ve sevdiğim ilk kitabı. otobiyografik bir roman olduğundan dolayı ilk defa charles bukowski okuyacak olanların bu kitaptan başlaması uygundur.

     
    (Bkz: charles bukowski)
  2. internet bağımlılığı

    her işimizi internetten karşılayabiliyorken neden bunu bir hastalık gibi gösterdiklerini anlayamadığım, sahip olduğumdan dolayı hiç rahatsızlık duymadığım, bana pek çok getirileri olan durum.

     
  3. cin ali

    ilkokulda serisini okuduğumuz, keşke o zamanlardan elimde kalsaydı diye iç geçirdiğim, sahaflarda falan bulursam almayı düşündüğüm, hediye olarak gelirse de mutluluktan uçacağım kitap.

     
  4. empati

    kendimizi sadece karşımızdaki insanın değil, karşımızdaki hayvanın da yerine koyma durumudur. acaba aç kalsam nasıl hissederim deyip sokak hayvanlarına yiyecek vermektir. acaba bu sıcaklarda su bulabilirler mi deyip bahçeye su koymaktır. acaba beni bir kafese tıksalar nasıl hissederim deyip hayvanat bahçelerine gitmeme durumudur. acaba ben bir kaza geçirsem ve beni kimse kurtarmasa ne olur diye düşünüp yaralı hayvanları tedavi ettirmektir.

     
  5. Amelie

    müzikleriyle beni büyüleyen, oyuncuların sevimliliğine hayran olduğum, orijinal dilinde izlenilmesi gerektiğini düşündüğüm, herkesin bildiği-sevdiği-sahiplendiği karaktere sahip olan bir film.