Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

öğüt

insanın bazen dinlemeye/almaya çok ihtiyacı olduğu sözler. ancak bu acılı insan çevresinde içinde bulunduğu sıkıntılı duruma yakın bir kişi olmamasından ötürü köşesine çekilmiştir ne yazık ki.

23.06.2015 19:11
  1. çay

    kahvaltıların olmazsa olmazı, misafirlere muhakkak ikram edilmesi gerektiğine inanılan, yanında ıvır zıvır olursa ancak 2 bardak içebileceğim, kendine özel ince belli bardağı olan, türklerin fazla sevdiği bir içecek.

     
  2. parmak çıtlatmak

    zararlı olduğu söylenmesine rağmen alışkanlık kazanmış insanların yapmaktan bir türlü vazgeçemediği, her bir parmağa tek tek uygulanan, yaptıkça insanı rahatlatan, bazen takıntı haline dönüşen, bazı insanların bunu yaparken çıkan sese sinir oldukları eylem.

     
  3. eti puf

    eskiden beri severek yenilen, şekliyle ve reklamlarının şirinliği ile ilgi çeken, alıp üç tanesini ard arda afiyetle yiyebileceğiniz, beyazı, pembesi, kahverengisi ve de rengarengi (en güzeli) olan sevimli abur cubur.

     
  4. pinterest

    insanların başlıklar açarak farklı konularda resim ve fotoğraflar paylaştığı, ilham kaynağı arıyorsanız mutlaka ziyaret etmeniz gereken, kendi galerinizi oluşturabileceğiniz ya da başkalarını takip edebileceğiniz rengarenk bir internet sitesi.

     
  5. beklemek

    insanın içinde umut varsa, güzel bir durumdur. umut çoktan tükendiyse, 'ne olacaksa olsun artık' durumuna gelindiyse, anlamı olmayan, bazı geceler insana acı veren, bir türlü geçmek bilmeyen durumdur.