Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dertleşmek

genellikle bir kişinin 'benim derdim var' şeklinde başlaması ve diğerinin 'o da bir şey mi, sen bendeki derdi bilsen' diye konuyu ele alarak devam etmesi şeklinde gerçekleşen eylem.

23.06.2015 19:18
  1. Notre Dame'ın Kamburu

    victor hugo'nun aynı isimli kitabından uyarlanmış, esmeralda ve quasimodo tarafından söylenen şarkılarla beni büyüleyen, zaman zaman ağlatan, güzellik ve çirkinlik kavramları üzerine düşündüren, 1996 yapımı disney filmi.

     
  2. kambur

    bilgisayar başında yanlış oturma şekli sonucunda çoğu insanda oluşan/oluşacak olan çıkıntı.

    aklıma hemen victor hugo tarafından yazılmış olan notre dame'ın kamburu adlı kitaptaki quasimodo'yu getiren kelime.

     
  3. hi

    hay şeklinde okunan, ingilizce'de selam-merhaba anlamına gelen, yakın arkadaşlar, samimi olunan insanlar arasında kullanılan, kökenini merak ettiğim resmi olmayan selamlama şekli.

     
  4. vikipedi

    araştırmayı, öğrenmeyi, bilgiyi sevenler için harika bir internet sitesi, sanal ansiklopedi. hangi konuda olursa olsun muhakkak bir şeyler yazılmış olur bu sitede, resimler olur, kaynaklar olur, olur da olur. en sevdiğim, sık sık kullandığım sitedir kendisi ayrıca.

     
  5. uzman tv

    yıllar önce resim yapmak ve fotoğraf çekmek üzerine videolarını izleyip faydalı bulduğum, hemen her konuda uzmanından bilgiler dinleyebileceğiniz bir internet sitesi. uzun süredir girip bakmadığımdan, şu anki durumu hakkında pek bilgi sahibi olmadığım site.