Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

kitap okuma saati

çalışan insanların fazla zamanlarını ayıramadıkları saattir. bir an önce uzun tatillerin gelmesi ve bu saatin süresinin uzaması beklenir.

23.06.2015 18:58
  1. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer

    daha önce çeşitli sebeplerden ötürü başına kötü olaylar gelmiş insanın, tekrar aynı olayları yaşamak istememesi adına önlemler alması ve daha dikkatli davranması durumu. gerçi bazı şeyleri önlemek mümkün olmaz ve ne kadar özen gösterilirse gösterilsin yaşanması gereken şey yaşanır.

     
  2. nilgün marmara

    kitap olarak basılan 'sylvia plath'ın şairliğinin intiharı bağlamında analizi' isimli tezi ile sylvia plath'ı incelemiş ve tıpkı onun gibi erken yaşta intihar etmiş şair.

    spoiler

     
    (Bkz: sylvia plath)
  3. yol kenarında ev sahibi olmak

    yoldan geçmekte olan arabaların sesleri ile sürekli rahatsız olunacağı ve sakince oturup kafa dinlemenin mümkün olmayacağı düşünceleri ile çoğu insanın yapmayı tercih etmediği eylemdir. mecbur kalınıp yapılmışsa insan zaman zaman bunalacak ve ev değiştirmeyi isteyecektir.

     
  4. çayla simidin uyumu

    özellikle sabah kahvaltılarında sıcacık alınmış simit yanında çay içildiğindeki lezzetin insanı mutlu etmesi sonucunda varlığına inandığı uyum. ayrıca sadece sabah değil, her öğünde güzel gider. insanın canı bir şey yemek istemediğinde bile bu uyum her türlü can çektirir.

     
  5. Yarın yokmuşcasına yemek yiyen insan

    çeşitli sebeplerden ötürü bir süre aç kalmış insanın, yiyecek bir şeyler bulması sonucunda hepsine birden saldırması durumu. açlığın insanda yarattığı kötü etkiler bilindiğinden yapıldığında şaşkınlıkla karşılanmaz ve kişi için üzülünür, tekrar aynı olayı yaşamaması dilenir.