Türkiye'nin memur portalı

Oturum aç Oturum aç Üye ol Üye ol Parolamı unuttum Parolamı unuttum

8895

Bu üye Yazar

Bu üyenin profil sayfasına git

935 entry 285 konu hiç puanı yok
23.06.2015 19:28 son işlem tarihi takip etme takip et

dertleşmek

genellikle bir kişinin 'benim derdim var' şeklinde başlaması ve diğerinin 'o da bir şey mi, sen bendeki derdi bilsen' diye konuyu ele alarak devam etmesi şeklinde gerçekleşen eylem.

23.06.2015 19:18
  1. Matematik

    bir sürü kuralı olan, kurallar tek tek öğrenildiği ve iyice anlaşıldığı takdirde sorularının çözümünün oldukça kolay olduğu, genellikle tuhaf öğretmenleri olan, çoğu öğrencinin zorlandığı, en sevdiğim ders.

    okul hayatı bittikten sonra insan özlemiyor değil bütün o kurallları, soru çözmeleri, yeni soru kitabına başlamayı, bitirmeyi, çözülemeyen soruyu kafaya takıp, birden bulunca yaşanan mutluluğu.

     
  2. mutfağın olmazsa olmaz gereçleri

    çatal, kaşık, bıçak, tabak, tencere, tava, bardak, çaydanlık, buzdolabı, fırın, ocak vs gibi çok fazla şey yazılabilecek, her zaman yeni bir maddenin eklenebileceği, kullanacak kimse olmazsa hiçbir işe yaramayacak olan bir evin en önemli odasındaki vazgeçilmez gereçler.

     
  3. neşeli günler

    ne zaman televizyonda gösterilse sıkılmadan severek izlediğimiz, münir özkul ve adile naşit'in başrolde oynadığı, ailecek izlenecek, 1978 yapımı, güldüren, zaman zaman da hüzünlendiren komedi filmi.

     
  4. anneanne

    annelerin annesi olan, genellikle torun bakan insan.

     
  5. renkli gözlü olmak

    bazı insanlarda olan ve kesinlikle bir ayrıcalık olmayan, çocuklarda ve kedilerde olanlarını sevimli bulduğum, lens satın alarak herkesin sahip olabileceği, sahip olan insanlara minik bir renk dışında pek de bir farklılık katmayan gayet sıradan bir durum.